حمله محمد رضا باهنر به مجلس ششم
روزنامه اعتماد روز شنبه 20 بهمن ماه
حمله محمد رضا باهنر به مجلس ششم
زندگی برخی نمایندگان مجلس ششم به خاطر رافت نظام است
گروه سیاسی: نایب رییس پرنفوذ مجلس هفتم بار دیگر و این بار بیش از گذشته مجلس ششم و اصلاح طلبان را مورد انتقاد قرار داد. دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینکه «پیام تشکیل جبهه متحد اصولگرایان را از انتخابات ریاست جمهوری نهم و شورای شهر سوم دریافت کردیم»، گفت: با توجه به آن تجربیات احساس کردیم به کار گسترده برای رسیدن به یک کلمه واحده برای همه اصولگرایان جهت حضور در انتخابات نیاز داریم.
به گزارش ایسنا محمدرضا باهنر طی سخنانی در دومین نشست کمیته مهندسین جبهه متحد اصولگرایی با بیان اینکه «بعد از حماسه دوم خرداد اتفاقات مهمی در کشور افتاد که اصولگرایان و ارزش گراها تصمیم گرفتند در رفتار و تفکر گذشته خود با تجدیدنظر نوآوری داشته باشند»، ادامه داد: حماسه دوم خرداد متاسفانه توسط دو گروه مورد ظلم قرار گرفت؛ یکی گروهی که می خواستند دوم خرداد را به نام انقلاب جدیدی نام گذاری کنند و به قول خود آقای خاتمی برخی دوم خرداد را چماق کردند تا بر سر هر رقیبی بزنند. گروه دیگر کسانی بودند که دوم خرداد را هیچ شمردند.
وی در ادامه تصریح کرد: دوم خرداد یک زلزله پنج ریشتری بود که جلوی یک زلزله 9 ریشتری را گرفت؛ بنابراین باید با این حماسه تصمیم گیران و دوستداران و وفاداران واقعی به خط امام به نحوی در ادبیات و رفتار خود تجدیدنظر می کردند. بعد از دوم خرداد تلاشهایی از سوی شخصیت های اصولگرا صورت گرفت و از انتخابات شوراهای دوم این روند تغییر کرد. در دور دوم انتخابات شورای شهر اصولگرایان توانستند بخش وسیعی از شوراهای اسلامی شهر و روستا را به دست آورند و پس از آن انتخابات مجلس هفتم و سپس انتخابات ریاست جمهوری بود.
باهنر تصریح کرد: اما در انتخابات ریاست جمهوری نهم وشوراهای سوم آن انتظاری که از اصولگرایان می رفت صورت نگرفت و متاسفانه یک وحدت کلی در میان آنها به وقوع نپیوست؛ بنابراین احساس کردیم اگر اکنون تصمیم دقیق و تدبیری نباشد خدای ناکرده ممکن است داستان بار دیگر عوض شود. بر همین اساس بود که برای مجلس هشتم چاره اندیشی و نتیجه آن منجر به تاسیس جبهه متحد اصولگرایان با حضور طیف وسیعی از آنها شد تا ستاد فرماندهی انتخابات مجلس هشتم را اصولگرایان به دست بگیرند. وی با اشاره به لیست 30 نفره جبهه متحد برای تهران گفت: در این لیست به طور کامل هیچ کدام از سه ضلع کاندیدای خود را ندارند اما یک جمع بندی میان سه ضلع بوده که از سوی مجموعه 6+5 به نتیجه رسیده است.
باهنر با بیان اینکه «به نظر می رسد افرادی توانسته اند در این لیست حضور داشته باشند که دارای توانمندی و تخصص بالایی بوده و مقبولیت زیادی هم دارند»، افزود: این جمع بندی نهایی جبهه متحد اصولگرایی قابل قبول است، البته آقای تقوی و آقای حسینیان عنوان کرده اند که نمی خواهند کاندیدا باشند و گفته می شود که آقای لاریجانی می خواهد خودش را به قم منتقل کند و در آنجا کاندیدا شود. اما امیدوارم ایشان بتواند نظر مراجع قم را جلب کند تا در همین تهران کاندیدا شود زیرا حضور ایشان برای لیست تهران بسیار تقویت کننده است، البته وقتی فردی اعتبار نامه نمایندگی اش به تصویب برسد، دیگر نماینده کل مردم ایران است و تنها نماینده یک شهر نخواهد بود. وی در مورد تایید صلاحیت های صورت گرفته از سوی شورای نگهبان و هیات های اجرایی گفت: احراز عدم صلاحیت با عدم احراز صلاحیت بسیار متفاوت است. برخی را شورای نگهبان صلاحیت شان را نمی تواند احراز کند. به خاطر همین عنوان می کند که نتوانسته احراز صلاحیت آنها را به دست آورد اما اینکه برخی می گویند اصل را باید بر برائت گذاشت مگر اینکه جرم و مجازات کسی مشخص باشد، درست نیست. این اصل قانون اساسی برای آن است که مثلاً گفته شود همه مردم کشور دزد نیستند، مگر اینکه خلافش ثابت شود. اما اگر کسی بخواهد نماینده مردم شود نمی توان چنین اصلی را برای او در نظر گرفت. حتی برای استخدام یک نفر در بانک نیز باید صلاحیتش برای کارمند بانک شدن احراز شود، همان طور که وقتی می خواهند امام جماعت انتخاب کنند احراز صلاحیت نسبت به آن فرد صورت می گیرد. وی افزود: چطور امکان دارد برای کسی که می خواهد معلم یا استخدام یک اداره شود باید احراز صلاحیت در موردش صورت گیرد تا مشخص شود که آیا صلاحیت معلم شدن یا کارمند بانک شدن را دارد یا خیر؟ اما برای نمایندگی مجلس اصل را بر برائت گذاشت، مگر اینکه جرم کسی محرز باشد. البته بحث رد صلاحیت ها یا عدم احراز صلاحیت نباید خدای ناکرده با گرایش های سیاسی خلط شود. همانطور که ما در مجلس خبردار شدیم حدود 28 نفر از نماینده ها از سوی هیات اجرایی تایید نشدند و پس از آن نیز این تعداد به 30 الی 40 نفر در شورای نگهبان رسید؛ بنابرین ما بدون توجه به فراکسیون ها و رقبا در مجلس درباره همه کسانی که رد صلاحیت شده اند با شورای نگهبان رایزنی انجام دادیم.
وی با اشاره به دیگر ردصلاحیت های ورت گرفته ابراز عقیده کرد: در مجلس ششم برخی از افراد بودند که از درون مجلس چراغهای راهنمایی را به بیگانگان نشالن می دادند و دشمن را هدایت و عنوان می کردند که اگر اینگونه به جمهوری اسلامی فشار بیاوریم زودتر می توانیم آن را تصرف کنیم. بنابراین معلوم است که این افراد صلاحیت ندارند که مجدداً وارد مجلس شوند و اکنون هم که در حال زندگی کردن هستند به دلیل رافت نظام جمهوری اسلامی است. همچنین عده ای به یکباره بحث خروج از حاکمیت را عنوان کردند و با این کار می خواستند اعتصاب حکومتی کنند. این کار به نفع چه کسی تمام می شد؟
کسی که در مرکز حساس کشور حضور دارد و بحث خروج از حاکمیت را شعار می دهد نشان می دهد که برای نظام، خودی محسوب نمی شود و باید تکلیفشان مشخص شود. همچنین 50 الی 60 نفر به یکباره می خواستند از نمایندگی مجلس استعفاء بدهند این در حالی است که مجلس زمانی رسمیت دارد که 194 نفر در آن حضور داشته باشند و اگر 193 نفر در آن حضور داشته باشند هیچ کاری نمی توان در مجلس کرد و هیچ مصوبه یی نمی توان تصویب کرد بنابراین استعفای دسته جمعی 60 نفر از نمایندگان مجلس را از اعتبار می اندازد. این در حالی است که در زمانی که منافقان در مجلس بمب گذاشتند و عده یی شهید شدند وقتی قرار بود جلسه رسمی مجلس تشکیل شود تعدادی از نمایندگانی که به شدت مجروح بودند با برانکارد به مجلس آورده شدند تا رسمیت پیدا کند.